De Wis Langenboom
De Wis Langenboom

In het hart van het dorp Langenboom ligt Gemeenschapsaccommodatie De Wis. Zoals de noemer al zegt is De Wis het ontmoetingspunt van de gemeenschap van Langenboom en omstreken. Hier wordt gesport, gespeeld, gevierd, gepraat en voor elkaar gezorgd.

Op deze website vindt u alle belangrijke informatie over De Wis. Heeft u vragen over De Wis, neem dan contact met ons op.

Graag tot ziens in Langenboom, bij De Wis!

 

 

 

Nieuws

15 december 2020: Na de toespraak van premier Rutte van 15 december jl. zijn de regels rondom het Coronavirus flink aangescherpt. Het weer veranderde protocol is hier te lezen.

20 november 2020: Na de persconferentie van 18 november jl. zijn de regels rondom het Coronavirus enigszins versoepeld. Het nieuwe protocol is hier te lezen.

5 november 2020: Na de persconferentie van 3 november jl. zijn de regels rondom het Corona virus weer veranderd. Lees hier het aangepaste protocol. Deze is ook in de Wis opgehangen.

22 oktober 2020: Na de persconferentie van 13 oktober jl. zijn de regels betreffende het Corona virus weer veranderd. Hiervoor heeft het bestuur van De Wis een nieuw protocol opgesteld. Het nieuwe protocol kunt u hier vinden. Lees het goed door! In de Wis is het protocol opgehangen.

26 mei 2020: De lockdown regels zijn versoepeld. Het goede nieuws is dat De Wis weer opengaat op 1 juni 2020. Wel moeten hierbij een aantal regels in acht worden genomen. Voor uw komst naar de Wis zouden wij graag hebben dat u de volgende regels doorloopt en ze eigen maakt. Gelieve dit document : Richtlijnen per 1 juni 2020  door te nemen!
Om u ook in de Wis aan deze afspraken te herinneren is er een poster gemaakt, die ook binnen opgehangen wordt. Corona richtlijnen in het kort

31 maart 2020: Vanuit het kabinet is het besluit genomen om de sluiting van horecagelegenheden te verlengen tot en met 28 april 2020.
Hieronder valt ook de Wis als gemeenschapsaccommodatie.

24 maart 2020: Om het eenzaamheidsvirus tegen te gaan, gaat de lokale omroep Mill een programma maken:Vanaf a.s. dinsdag 24 maart gaat Anco Bloemendal een interactief radioprogramma maken bij de lokale omroep Mill (LOM) voor de inwoners van Mill en Sint Hubert en voor wie er naar wil luisteren. Gedurende de corona crisis gaan wij op elke dinsdag en vrijdag van 11:00 uur tot 12:00 uur radio maken. We informeren en verbinden om daarmee ouderen betrokken te houden.
Het zou fijn zijn dat zoveel mogelijk ouderen in onze gemeente en omliggende dorpen weten dat wij speciaal voor hen een uitzending maken.
Naam van het programma is; “Hoe gaat het ?”
Men kan het programma beluisteren op kanaal 45 bij Ziggo of op www.lokaleomroepmill.nl wereldwijd en op de gewone radio op 107. De volgende link van de LOM geeft meer informatie van wat we gaan doen. https://www.lokaleomroepmill.nl/2020/03/21/vrijwilligers-swom-maken-2-x-per-week-radioprogramma/

16 maart 2020: Om gehoor te geven aan de Nederlandse regering om te voorkomen dat verdere verspreiding van het corona virus plaatsvind, zijn wij genoodzaakt om de Wis in ieder geval tot en met 6 april te sluiten. De Wis is enkel nog geopend voor de afspraken bij de fysio en het bloedprikken van het GGD. Neem in alle gevallen de richtlijnen van het RIVM in acht.